Sis entitats de la FAC reben diplomes pels seus aniversaris

Sis entitats de la FAC reben diplomes pels seus aniversaris

El Departament de Cultura de la Generalitat ha aprofitat el Dia de l’Associacionisme Cultural per fer entrega dels diplomes pels aniversaris de diversos ateneus de la FAC. L’acte, que s’ha fet de forma telemàtica, ha comptat amb la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga.

Ha sigut precisament la consellera qui ha fet entrega dels diplomes que reconeixen els 150 anys d’història de la Societat La Unió Escaulenca de les Escaules, la Societat recreativa El Retiro de Sitges i la Societat Cultural i Esportiva la Lira de Sant Andreu. També es van donar diplomes a la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca pel seu 125è aniversari i al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí i l’Ateneu Cultural i Recreatiu de Santa Margarida de Montbui amb motiu dels respectius centenaris.

Aquí pots veure el vídeo de l’acte institucional del Dia de l’Associacionisme Cultural 2020:

1 Comment

  • Publicat fa 07/06/2020

    Pere Joan Pujol

    Potser m’he descomptar, però el comú de particulars de la Pobla de Segur no compleix 200 anys enguany. Crec que és va fundar el 1820.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.