La FAC obre una categoria per a entitats no federades de l’àmbit de la cultura als Premis Ateneus

La FAC obre una categoria per a entitats no federades de l’àmbit de la cultura als Premis Ateneus

Aquesta setmana s’han donat a conèixer les bases dels 31ns Premis Ateneus, que se celebraran el mes de desembre a Barcelona. Aquesta gala és la més important que organitza el món de l’associacionisme ateneístic al cap de l’any.

Enguany hi ha una novetat, com és la inclusió d’una nova categoria de premis per a entitats culturals no federades a la FAC. Podrà optar a aquest premi qualsevol activitat que hagi fomentat la participació, mitjançant la programació i l’organització d’actes culturals i festius d’arrel, majoritàriament, catalana realitzades entre l’1 de setembre de
2019 i el 30 de setembre de 2020. En queda exclosa l’activitat ordinària i les festes tradicionals d’interès nacional.

Aquesta categoria especial tindrà un primer premi, valorat en 1.500€ més guardó i diploma acreditatiu, un segon (900€, amb el diploma) i un tercer (300€, amb el diploma). El termini de presentació de candidatures ja està obert i s’allargarà fins l’1 de novembre de 2020, a través del formulari expressament habilitat.

Pel que fa als criteris de valoració de candidatures, la FAC reunirà durant el mes de novembre un jurat format per tres persones vinculades al món associatiu català. Aquest jurat valorarà les propostes que arribin en base als següents criteris: la implicació de col·lectius i persones, l’interès cultural de la proposta, el Pla de Comunicació, l’Impacte Social, la promoció de la llengua catalana, l’arrelament al territori, la sostenibilitat ambiental i la perspectiva de gènere.

Tota aquesta informació es pot consultar a les Bases específiques per a entitats no federades

Per la presentació de candidatures, cal accedir al formulari habilitat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.