Ja es pot veure la píndola formativa de la Clara del Ruste

Ja es pot veure la píndola formativa de la Clara del Ruste

Coincidint amb el Dia de l’Associacionisme Cultural hem publicat la primera de les píndoles formatives de la FAC  i la XTAC. La píndola de la Clara del Ruste va encaminada a oferir recursos a l’hora de crear personatges teatrals.

La Clara és actriu, directora i dramaturga i forma part de la programació coordinada de la XTAC amb els espectacles ‘Jardí’ i ‘La Mary i la Santpere amb el Verkami’. Té una llarga experiència en companyies com Dagoll Dagom, Comediants i Joglars i creant pel seu compte espectacles adreçats tant a públic familiar com a adults.

Així doncs, no perdeu l’oportunitat de veure el vídeo en aquesta mateixa pàgina i aprendre tot el que cal per construir personatges teatrals rics.

1 Comment

  • Publicat fa 07/06/2020

    Albert Alós

    Gràcies Clara, per atrevir-te amb aquesta píndola i per la il·lusió que transmets.
    Al teatre amateur tenim un dèficit de formació (crec jo; hi ha de tot…). Sovint som capaços de fer sense reflexionar ni aprofundir. La teva explicació em fa venir ganes de pensar abans de fer i actuar amb més consciència… i de fer millor.
    Força amb els teus projectes

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.