Lluís Puig i Pep Morella donaran el tret de sortida de les Converses FAC

Lluís Puig i Pep Morella donaran el tret de sortida de les Converses FAC

Des de la Federació d’Ateneus Catalunya impulsem la iniciativa Converses FAC per tal d’oferir continguts útils i de qualitat a les entitats federades i al públic en general. Aquestes converses es faran entre un personatge conegut del món cultural i alguna persona vinculada a algun dels ateneus de la FAC. Les xerrades tindran un to distès i s’emetran per directe pel canal YouTube de la federació.

La primera de les converses comptarà amb el president de la FAC Pep Morella i el conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig. La xerrada es farà el dia 11 de juny a les 19:00 h i tindrà com a tema central l’exportació del model ateneístic a fora de Catalunya. Els usuaris que segueixin la retransmissió podran fer preguntes a través del xat en directe.

Les Converses FAC no tindran una periodicitat regular i estem oberts a considerar les propostes que ens pugueu fer. Així doncs, si formes part d’algun ateneu de la FAC i ens vols proposar una conversa, envia’ns un correu electrònic a infoxtac@ateneus.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.