Línies de subvencions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que es convocaran durant el mes de juny 2020

Línies de subvencions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que es convocaran durant el mes de juny 2020

L’OSIC preveu convocar durant el mes de juny diverses línies de subvenció dels àmbits de les arts, de la cultura popular, del foment de la llengua i del patrimoni cultural.

Àmbit de les arts escèniques, visuals i de la música

Del 3 al 18 de juny de 2020:

Del 17 de juny al 2 de juliol de 2020:

Àmbit de la cultura popular i tradicional

Del 5 al 22 de juny de 2020:

Àmbit del foment de la llengua

Del 17 de juny al 2 de juliol de 2020:

Del 23 de juny al 9 de juliol de 2020:

Àmbit del patrimoni cultural

Del 5 al 22 de juny de 2020:

Del 23 de juny al 9 de juliol de 2020:

 

Cal recordar que…

  • La tramitació d’aquests ajuts es fa telemàticament, motiu pel qual és necessari disposar d’un certificat digital per poder tramitar el formulari de sol·licitud.
  • La voluntat de l’OSIC és intentar pagar al més aviat possible els expedients que han presentat la documentació correcta i que ja tinguin la justificació tancada. Es preveu haver tancat la majoria d’expedients durant el mes de juny i, per tant, s’intentarà pagar la segona part de la subvenció concedida a finals del mateix mes.
  • Sobre les bestretes de les subvencions concedides durant el 2020, es preveu fer el màxim de pagaments també a finals de junyde les línies concedides fins ara. Així mateix, s’aniran pagant totes les bestretes de les subvencions que anem concedint en el termini del mes següent al de la concessió.
  • El Reial Decret 514/2020 ha deixat sense efecte la disposició addicional primera del Reial Decret 463/2020 pel qual es declara l’estat d’alarma. Per aquest motiu, a partir de l’1 de juny continuaran tots els processos administratius amb total normalitat. En aquest context, la finalització dels terminis per presentar sol·licitudsde les subvencions actualment en termini ja és improrrogable.
  • Des del Servei de Subvencions de la Federació d’Ateneus de Catalunya us oferim un assessorament personalitzat i una tramitació integral de totes les vostres sol·licituds de subvencions i ajuts. Per accedir al servei, podeu enviar un correu electrònic a ateneus@ateneus.cat o trucar al 932 688 130.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.