La 31a edició dels Premis Ateneus tindrà una categoria especial per la Covid-19. Consulta les bases!

La 31a edició dels Premis Ateneus tindrà una categoria especial per la Covid-19. Consulta les bases!

La Federació d’Ateneus de Catalunya ja ha donat a conèixer les bases dels 31ns Premis Ateneus, l’acte més important que organitza el món de l’associacionisme ateneístic al cap de l’any i que es celebra el desembre.

Enguany, els premis incorporen dues novetats. La primera té molt a veure amb la crisi pandèmica que s’està vivint durant aquests mesos. En aquest sentit, la FAC ha creat la categoria de ‘Premi Especial la Pandèmia no ens atura’. Hi podran optar, com en les 5 categories restants, totes les entitats membres de la FAC, que hagin impulsat projectes i iniciatives durant el període de crisi de la Covid-19.

L’altra gran novetat dels premis d’enguany són les bases específiques per al premi per a l’entitat no federada a la FAC. En aquest cas, es puntuaran diferents ítems que també queden reflectits a les bases, com són la implicació de col·lectius i persones, l’interès cultural de la proposta, el Pla de Comunicació, l’Impacte Social, la promoció de la llengua catalana, l’arrelament al territori, la sostenibilitat ambiental i la perspectiva de gènere. Com en la resta de categories dels Premis Ateneus, aquesta concedirà un primer, un segon i un tercer premi.

Una altra novetat dels Premis Ateneus d’enguany és el nou sistema de formularis per inscriure-s’hi. Si les entitats que hi vulguin participar estan d’acord amb les bases, poden presentar la seva candidatura a través de l’aplicatiu específic que la Federació ha posat a disposició.

El termini de presentació de candidatures és del 15 de juny fins a les 24 hores de l’1 de novembre de 2020. A banda de les dues categories especials que s’estrenen enguany. els Premis Ateneus seguiran repartint guardons a les categories ‘Comunicació Associativa’, ‘Creativitat Artística’, ‘Capacitat d’Innovació’, ‘Jove, Proposa!’ i ‘Treball en xarxa’.

Només s’acceptaran les candidatures trameses via web que hagin estat presentades dins d’aquest període i que s’ajustin als requeriments previstos al formulari de presentació disponible a ateneus.cat/premisateneus. Addicionalment, s’habilitarà un espai per adjuntar aquells materials, fotografies i altres informacions que es cregui oportú aportar.

Bases Premis Ateneus per a entitats federades
Bases Premis Ateneus per a entitats no federades

Presenta la teva candidatura

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.