Un total de 79 entitats sol·liciten els ajuts Impulsa’t 2020

Un total de 79 entitats sol·liciten els ajuts Impulsa’t 2020

La FAC va tancar fa uns dies el termini de sol·licitud dels ajuts anuals del programa Impulsa’t. Aquest 2020 s’hi han presentat un total de 79 entitats, la qual cosa suposa un rècord de participació respecte a les edicions anteriors. El 2019 la van sol·licitar 56 entitats, el 2018, 57, el 2017, 70, el 2016, 52, i el 2015, 35.

El Programa Impulsat de la FAC va néixer amb la finalitat d’ajudar a les entitats federades a programar tallers, exposicions, xerrades i actuacions en viu. Funciona a través d’un ajut econòmic a totes les entitats federades que així ho sol·licitin. Des de la FAC podrem confirmar-vos l’import d’aquest ajut i l’import mínim a justificar quan sigui convocada i finalment atorgada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Tags: impulsa't

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.