Jordi Bertran desvelarà els secrets de l’ofici de marionetista

Jordi Bertran desvelarà els secrets de l’ofici de marionetista

Les píndoles formatives de la FAC continuen amb la masterclass del d’un dels marionetistes amb més experiència de l’estat, el Jordi Bertran. El contingut de la píndola girarà al voltant del procés d’animació de les marionetes i els objectes.

El Jordi fa més de 40 anys que està a sobre dels escenaris i, després de passar per sales de tot el món, fa temps que recorre Catalunya amb el seu últim espectacle, ‘Circus’. Una obra homenatge a Charles Chaplin i que forma part de la programació coordinada de la XTAC.

Si voleu conèixer tots els secrets de l’ofici de marionetista, no perdeu l’oportunitat de fer-li preguntes al nostre formador. Ho podeu fer omplint el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Teniu temps fins al 2 de juny.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.