El catàleg de serveis de la FAC incorpora un apartat especial de cobertura envers la COVID19

El catàleg de serveis de la FAC incorpora un apartat especial de cobertura envers la COVID19

La Federació d’Ateneus de Catalunya porta setmanes treballant per poder oferir als ateneus federats la màxima cobertura possible, davant la crisi sanitària que està afectant a la societat a nivell mundial.

En aquest sentit, des de la FAC s’ha impulsat una nova iniciativa des de la carta de Serveis adreçada específicament a combatre el Coronavirus des de les entitats. Es tracta de sis serveis relacionats en matèria de prevenció tant per a persones com a locals físics d’ateneus, ara que amb l’avenç del pla de fases per regions sanitàries a Catalunya, es podrà veure una reobertura progressiva de les nostres entitats.

Per accedir-hi caldrà fer-ho des del menú Serveis del web ateneus.cat i hom podrà trobar a l’apartat COVID19 els següents ítems:

Control de plagues. La FAC ha arribat a un acord amb l’empresa Biotrack per poder oferir a bons preus tractaments de desinfecció globals i en profunditat i desinfecció preventiva de conservació.

Imatge Corporativa i senyalització. Gràcies a l’Espai del Rètol, des de la FAC s’oferiran mampares anticontagi portàtils i penjants.

Gel desinfectant. Tal i com s’ha anunciat ja al web ateneus.cat, hi ha un formulari actiu per poder demanar gel desinfectant el diverses quantitats. Per a quantitats extres, cal revisar la taula de preus de la fitxa a l’apartat de la Covid19 de Serveis.

Senyalització i pantalles. Amb l’empresa Més Magenta, especialitzada en la impressió digital, des de la FAC es posa a disposició dels ateneus senyalització relativa tant a vinils de diversos tipus com a pantalles de protecció.

Mascaretes i pantalles. L’empresa Mónterra ofereix diversos tipus de models de mascareta amb certificació itel reutilitzables, mascaretes xineses FFP2, i pantalles facials completes. També cinta adhesiva de PVC separadora antilliscant, a diversos preus.

Protectors i mampares. Finalment, l’empresa Plastic Express ofereix protectors facials, i diversos tipus de màmpares per a les entitats anticontagis.

 

Descarrega’t el catàleg específic amb els serveis relatius al Coronavirus

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.