Inscripcions a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

Inscripcions a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès

L’Escola d’Escriptura et proposa per aquest estiu una àmplia oferta formativa organitzada en grans àrees: escriptura, literatura, humanitats i oficis de l’edició. Són 30 cursos intensius de juliol, de diversa durada, perquè pugueu gaudir d’un estiu ben literari.

Tots els cursos s’impartiran en el format de Videoclasses en directe. Aquest format, mitjançant l’aplicació Zoom, permet mantenir la metodologia pròpia de l’Escola d’Escriptura: la mateixa dinàmica d’impartició dels continguts, les correccions dels exercicis per part del professorat i la participació en un espai comú de totes les persones integrants del grup.

Consulta tota l’oferta formativa a estiu.campusdescriptura.com

Matrícula oberta: fins al 23 de juny
Inici de les classes: a partir del dilluns dia 29 de juny

Consulta tota l’oferta de cursos, calendari, horaris, etc., i també amb tota la informació sobre el procés de matriculació AQUÍ.