Salut publica una sèrie de recomanacions per la realització de Casals d’estiu

Salut publica una sèrie de recomanacions per la realització de Casals d’estiu

Des del Departament de Salut es vol establir un marc estratègic que permeti la realització de les activitats de lleure per a infants i joves garantint les condicions necessàries per a la protecció de la seva salut. Infants i adolescents representen un grup de baix risc per la COVID-19.

Per aquest motiu, s’ha considerat el gran valor educatiu de les activitats d’estiu i s’emeten una sèrie de recomanacions amb l’objectiu de minimitzar el risc de contagi entre infants, adolescents i monitors/es.

Des de la Federació d’Ateneus us posem a l’abast aquest document de recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per a totes aquelles entitats que vulguin tirar endavant un Casal durant l’estiu.

 

 

1 Comment

  • Publicat fa 09/05/2020

    Societat Coral La Unió de Cornellà

    Hola ateneus, això ja s’ha publicat i és oficial?

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.