Participa al Dia de l’Associacionisme Cultural des de casa

Participa al Dia de l’Associacionisme Cultural des de casa

Davant la proximitat del Dia de l’Associacionisme Cultural en ple confinament, des la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural no s’ha volgut renunciar a la celebració d’un acte que posa en valor la vitalitat del sector de la cultura popular i que serveix d’homenatge a totes les entitats, persones associades i participants que la fan possible.

És per això que l’acte institucional DASC2020 es manté de forma virtual (pròximament s’informarà dels detalls), i es crida a què les jornades de portes obertes a equipaments i activitats organitzades per les entitats, es substitueixin per activitats virtuals. Volem donar cabuda tant a activitats organitzades específicament per al DASC com a activitats que s’hagin dut a terme durant el confinament. Farem difusió de totes les activitats proposades a l’Agenda Cultural i a xarxes mitjançant les etiquetes #DASC2020 i #DASCacasa.

Cal recordar que la participació al DASC es valora a les línies de subvenció tant de federacions com d’activitats culturals. Des del Departament ja s’ha posat en marxa el formulari d’inscripció que apareix a l’apartat del web dedicat al DASC.

Tags: #DASC dasc20

1 Comment

  • Publicat fa 07/05/2020

    MERCÈ ORS BARBARÀ

    desde Paracuellos de Jarama (Madrid) us dono les gràcies per conservar i difundir la nostra cultura arreu del món

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.