El CoNCA estrena un canal d’emergència on actualitza les mesures d’urgència

El CoNCA estrena un canal d’emergència on actualitza les mesures d’urgència

El Consell Nacional de la Cultura i les Arta, el CoNCA, ha estrenat un canal d’actualització de les mesures d’urgència on es poden trobar informacions diverses vinculades a les mesures urgents per a pal·liar-ne les repercussions econòmiques, tant a nivell general com adreçades al sector cultural.

Des d’aquest recull documental, el CoNCA ha llistat tot el seguit d’ajudes a nivell cultural que s’han anat aprovant durant aquests dies per poder ajudar tant a les entitats com els professionals i les empreses culturals a trobar els ajuts que es puguin adequar millor a cada cas.

Accedeix al Canal d’emergència cultural

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.