La Federació d’Ateneus de Catalunya se suma a la campanya #TotesATaula impulsada per Opcions

La Federació d’Ateneus de Catalunya se suma a la campanya #TotesATaula impulsada per Opcions

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha decidit sumar-se a la campanya impulsada per Opcions #TotesATaula. La campanya pretén donar suport a les persones més vulnerables i apuntala, al mateix temps, dos sectors d’importància cabdal pel futur: d’una banda, la pagesia agroecològica del país i, d’una altra, els projectes de foment del consum responsable, més local, solidari i respectuós amb les persones i el medi ambient.

Opcions, amb la qual la FAC té signat un conveni, és una cooperativa sense ànim de lucre que treballa per promoure i fer fàcil el consum conscient. El seu objectiu és aconseguir que, cada vegada, més gent incorpori criteris de sostenibilitat i justícia en les seves decisions de consum.

Durant l’estat d’alarma, destinaran el 80% de les altes de sòcies i els donatius que rebin a un fons de solidaritat destinat a comprar productes de la pagesia local i agroecològica i els repartiran entre els col·lectius més vulnerables.

Tots els aliments de la campanya provindran dels projectes agroalimentaris que està recopilant Arran de Terra i Pam a Pam. Volen consolidar la seva tasca en aquest moment de crisi i, per això, també us animem a consumir els seus productes directament.

A més, totes aquelles persones que participin de la campanya, rebran com a regal el seu Quadern 56 “De la terra al plat”, quadern on trobareu tota la informació necessària per estar al dia sobre la distribució d’aliments i poder informar-vos sobre què podem fer per millorar l’abastiment agroalimentari.

Si us agrada la campanya i voleu sumar-vos-hi, podeu unir-vos a Opcions o, si ho preferiu, també podeu fer un donatiu. En qualsevol dels casos, serà necessari que, a l’apartat de “Codi Promocional” indiqueu el codi “ATaulaFAC” per saber d’on provenen les vostres altes i poder fer els donatius dels Ateneus als productors agroecològics i col·lectius vulnerables del vostre territori.

D’altra banda, també necessiten ajuda per poder difondre la campanya, per tant, us animem a que feu difusió entre el vostre entorn. Aquí podreu trobar diversos materials que podeu descarregar i compartir-los a les vostres xarxes socials.

La campanya ha tingut molt bona rebuda i ja porten 4.000€ recaptats. Des de la Federació d’Ateneus creiem que podem ajudar a augmentar aquesta xifra ja que encara hi ha moltes persones que estan patint les conseqüències d’aquesta situació extraordinària i no ens volem quedar de braços creuats.

És per això que la FAC ha decidit sumar-se a la campanya i us demanem la vostra col·laboració. Ens agradaria molt si poguéssiu compartir la campanya #TotesATaula amb la vostra base social. Així, podrem arribar al màxim de gent possible per consolidar l’aposta per un canvi de model de consum més local, solidari i respectuós amb el medi ambient.

Quins avantatges et proporciona ser soci d’opcions? Consulta els documents adjunts:

Consulta la fitxa corresponent a Opcions
Consulta la fitxa dirigida a la Base Social

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.