Estem preparant la nova Revista Ateneus. Ens ajudes?

Estem preparant la nova Revista Ateneus. Ens ajudes?

Des de la FAC estem preparant el nou número de la Revista Ateneus, malgrat el confinament. En aquest número, l’eix central de l’edició serà la Memòria Històrica. Com bé sabeu, la FAC i La Mira estan preparant una exposició que, tan bon punt millori la crisi sanitària s’estrenarà. Si vols participar en qualsevol d’aquestes tres peticions, envia’ns un correu electrònic a comunicacio@ateneus.cat Per aquest número requerim l’ajut de les entitats, doncs, en tres aspectes:

(PLE) 1. Respon a la pregunta: “Com es va veure afectada la teva entitat a nivell patrimonial durant la Guerra Civil?”

A la secció ‘Punts de vista’ Necessitem un article i una fotografia que pugui il·lustrar-ho, de màxim 350 paraules, on algú de la teva entitat ens pugui respondre de manera breu a aquesta pregunta que fa referència tant a edifici com també a patrimoni (documentació, etcètera) que hi pogués anar a dins.

2. Què has fet per restaurar la situació prèvia a les represàlies d’època franquista? Explica’ns-ho!

A la secció l’aparador’ Busquem un article, també de màxim 350 paraules i, per tant, breu, on algú de la teva entitat ens expliqui si en època democràtica el teu ateneu ha dut a terme alguna acció legal o d’un altre tipus per revertir els danys o pèrdues en època franquista (recuperació d’edificis, etcètera).

3. Com era el teu ateneu abans? Envia’ns una foto i explica’ns-la!

A la Revista Ateneus volem reflectir com eren els ateneus abans de la Guerra Civil, i fins i tot durant l’època de foscor. Tria una foto antiga de la teva entitat, explicans-la en tres ratlles i la publicarem a la revista!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.