Els ateneus que utilitzen el servei de cartelleria digital podran bonificar la quota durant el confinament

Els ateneus que utilitzen el servei de cartelleria digital podran bonificar la quota durant el confinament

L’empresa que proveeix el servei de cartellera digital als espais dels ateneus, La Cartellera, ha decidit contribuir a minimitzar els efectes econòmics del coronavirus en els espais que està ocupant als nostres ateneus, en col·laboració amb la FAC.

En aquest sentit i davant la situació difícil que afecta als ateneus amb el seu tancament, La Cartellera ofereix la bonificació de la quota del servei durant aquestes setmanes, si les entitats a les que presta aquest servei així ho demanen. Atès que és un servei amb quota de pre-pagament anual, aquest es prolongarà de forma gratuïta el nombre de dies que duri l’Estat d’alarma, fins a dos mesos com a màxim.

Els espais que vulguin disposar d’aquesta bonificació, hauran d’enviar un correu a info@lacartellera.cat abans del 30 d’abril, i automàticament se’ls aplicarà la prolongació del servei.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.