El Departament de Cultura aprova una sèrie de mesures de rescat del sector. Consulta-les!

El Departament de Cultura aprova una sèrie de mesures de rescat del sector. Consulta-les!

Amb la intenció de pal·liar i minimitzar al màxim les conseqüències econòmiques que la pandèmia de la COVID-19 pugui deixar en el sector cultural, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un Pla de rescat amb tota una sèrie de mesures per tal de protegir el teixit cultural i donar-li tot el suport necessari a fi que, un cop finalitzada aquesta crisi sanitària, es pugui re emprendre l’activitat cultural al més aviat possible.

Tota aquesta informació la trobareu recollida i actualitzada permanentment a un nou WEB, on hi trobareu informació actualitzada de les necessitats manifestades per les diferents entitats representatives del sector, així com de les mesures que vagi prenent la Generalitat per donar-hi cobertura. També s’hi incorporaran totes les informacions de les diferents administracions que afectin directament el sector cultural o les mesures de caràcter general més importants que també hi poden incidir. Finalment, hi haurà una secció de dades de seguiment de l’impacte de la crisi en el sector i de planificació financera del Pla de Rescat.

Consulta l’Informe resum amb la descripció de les principals mesures que s’han aprovat aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.