Consulta amb al teu assessor energètic

Consulta amb al teu assessor energètic

Molts ateneus tenim contractat amb les companyies elèctriques unes potències molt altes per tal que el nostre equip tècnic del teatre i dels equipaments esportius funcionin correctament. Durant aquest temps de confinament en que els ateneus estan tancats us proposem que contacteu amb el vostre assessor energètic per intentar estalviar el màxim possible per aquest concepte.

Hi ha diferents opcions:

  • Una opció es rebaixar la potència contractada. Es pot demanar una baixada de la potència ara i, quan acabi la crisi, tornar a demanar de posar-la al nivell actual. Aquest canvi de potència no ha de generar cap cost a l’Ateneu. Us heu de quedar amb la potència mínima ja que seguiràs necessitant potència per el funcionament bàsic de la teva entitat. Recordeu, però, de tornar a modificar la potència un cop es tornin a obrir els teatres o instal·lacions esportives.
  • L’altra opció és demanar a la companyia que us subministra l’electricitat posposar el pagament dels rebuts. Un cop finalitzat aquesta situació l’import d’aquestes factures es regularitzarà a parts iguals en els següents 6 mesos sense interessos ni costes addicionals.

Cada companyia subministradora us pot oferir diferents avantatges o solucions. Consulteu amb elles.

Des de la FAC ens preocupem per poder oferir les màximes facilitats possibles a totes les entitats durant el període de confinament, es per això que anirem informant puntualment de tots aquells recursos que us puguin ajudar en aquest sentit.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.