L’Ateneu Popular Garriguenc endega una iniciativa de micromecenatge que permet aconseguir dues impressores 3D per fabricar material sanitari

L’Ateneu Popular Garriguenc endega una iniciativa de micromecenatge que permet aconseguir dues impressores 3D per fabricar material sanitari

L’Ateneu Popular Garriguenc (Les Borges Blanques, Les Garrigues) ha endegat una iniciativa de micromecenatge després de parlar amb professionals dels CAPs i residències de la comarca i saber que estan treballant sense els equips de protecció necessaris.

Després de veure a les notícies que hi havia gent que estava fabricant pantalles protectores amb impressores 3D, des de l’Ateneu es van posar en contacte amb els professionals de la Salut de la zona, per conèixer si aquestes pantalles fetes amb impressores 3D podien ser-los realment útils, i de la resposta afirmativa en va néixer la idea d’impulsar una iniciativa de micromecenatge per adquirir dues impressores 3D i començar a fabricar el material.

Amb aquest esforç, fins ara, les dues impressores, que treballen sense parar, ja han produït fins a 300 pantalles, de les quals 250 pantalles s’han entregat a 10 centres de la comarca.

Un cop passi l’emergència de la COVID19, l’Ateneu donarà una d’aquestes impressores al centre de discapacitats Talma de Juneda que els permetrà obrir una altra línia de negoci per poder finançar el seu centre. I la segona es donarà a l’INS Josep Vallverdú.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.