Els professionals de Benestar demanen ajut per captar més professionals a través d’una crida urgent

Els professionals de Benestar demanen ajut per captar més professionals a través d’una crida urgent

A causa de l’emergència sanitària que està provocant el Coronavirus, des del Departament de Benestar, la prioritat assumida és la de consolidar i adaptar els equips i els circuits d’atenció professional a les persones més vulnerables per poder continuar tenint cura d’elles. L’esforç que s’està fent des de totes les instàncies és molt gran i el compromís dels i les professionals de l’atenció social, majúscul.

Ara bé, degut a la naturalesa de la pandèmia i a la seva capacitat de contagi, hi ha a Catalunya la necessitat d’incorporar més professionals de l’acció social, sobretot de les persones que atenen i cuiden la gent gran, però també personal que atén persones amb discapacitat, infants o joves. Les necessitats són moltes i lamentablement manquen professionals per efectes de la malaltia.

En aquest context, des de Benestar s’ha promogut una crida perquè des de les entitats es difongui entre els seus professionals (i amb altres professionals amb els quals s’estigui en xarxa) aquesta crida, per tal que qualsevol persona que estigui mínimament capacitada per fer la feina i vulgui incorporar-se als equips de professionals de l’atenció social, pugui fer-ho.

En l’enllaç que trobareu a continuació es relacionen els perfils professionals que es requereixen i la manera d’apuntar-se a la crida i inscriure-s’hi

La difusió entre els vostre contactes professionals és importantíssima, ja sigui a nivell personal o a través del vostre ateneu. Hem de fer que la crida arribi al màxim nombre d’entitats i persones possible

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.