El president-fundador de la FAC, Francesc Puertas, mor als 63 anys

El president-fundador de la FAC, Francesc Puertas, mor als 63 anys

La Federació d’Ateneus de Catalunya està de dol després de rebre la notícia del traspàs d’un dels seus fundadors i primer president, Francesc Puertas. Puertas, nascut a Martorell el 1957, era comunicador i expert en corseteria. Professionalment es va dedicar a la investigació i a la comunicació mitjançant conferències i esdeveniments. També es va dedicar a la formació de professionals del sector.

El 1983, Francesc Puertas, conjuntament amb altres membres vinculats a l’associacionisme i preocupats per la situació en aquell moment de l’eteneisme, decideixen fundar la Federació d’Ateneus de Catalunya, de la qual ell en va ser el primer president entre els anys 1983 a 1985.

Des de la FAC, el seu president Pep Morella, en nom de la tota la Junta Directiva actual, els 180 ateneus que formen part de la federació i els expresidents de la nostra entitat, volem expressar el nostre més sincer condol per la pèrdua d’un dels pares d’aquesta Federació tant a la família com als amics d’en Francesc.

A la FAC el vàrem entrevistar a la Revista Ateneus número 8 (pàgina 36). Recupera-la!

 

Fotografia amb tots els expresidents de la Federació d’Ateneus

1 Comment

  • Publicat fa 02/04/2020

    Pere-Joan Pujol

    Una gran persona DEP

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.