Aclariments sobre el pagament de les quotes de les entitats i les empreses esportives durant la crisi sanitària del coronavirus

Aclariments sobre el pagament de les quotes de les entitats i les empreses esportives durant la crisi sanitària del coronavirus

En virtut de la declaració de l’estat d’alarma, per part del Govern de l’Estat, des del 15 de març de 2020, a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, la qual cosa implica l’aplicació de mesures que afecten directament les persones consumidores, com ara el tancament de les instal·lacions esportives públiques i privades, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i l’Agència Catalana del Consum volen aclarir els dubtes existents sobre les quotes dels clubs i entitats esportives amb o sense ànim de lucre, i més concretament si aquestes quotes estarien afectades pel que preveu la normativa general de consum sobre el dret a la devolució dels imports pagats pels consumidors en cas que no es prestin els serveis.

Podeu consultar totes les especificitats de les que ens informa el Departament d’Esport clicant l’enllaç

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.