La FAC se suma a l’acte reivindicatiu d’Actua Cultura

La FAC se suma a l’acte reivindicatiu d’Actua Cultura

La plaça del Rei de Barcelona s’ha omplert de persones vinculades al món cultural. L’objectiu d’aquesta concentració convocada per la plataforma Actua Cultura, ha sigut el de demanar que un 2% dels pressupostos de la Generalitat es destinin a la cultura. A més també es reclamen polítiques que activin els públics.

Com no podia ser d’una altra manera, la Federació d’Ateneus de Catalunya s’ha sumat a l’acte. La concentració ha comptat amb l’assistència del president de la FAC Pep Morella i dels membres de la junta Oriol Hosta, Carme Artigas, Esteve Torrent, Emma Escolano i Ricard Julià.

Tots plegats han ajudat a omplir una plaça del Rei plena a vessar, les escales de la qual han quedat petites. Després de l’acte, el Pep Morella ha explicat els motius de l’adhesió de la FAC a la convocatòria i ha defensat la necessitat que les coses canviïn aviat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.