El Metarxiu dels ateneus culmina la seva posada a punt i ja està operatiu

El Metarxiu dels ateneus culmina la seva posada a punt i ja està operatiu

Després de molts mesos de treball, el projecte de portal virtual del Metarxiu dels Ateneus, ja ha vist la llum. En aquest esforç hi ha contribuït tant la FAC com l’ICUB, amb l’arxivera Susanna Muriel al capdavant del projecte. L’objectiu és el de difondre l’enorme i excepcional singularitat dels elements patrimonials que custodien els Ateneus. La difusió és una fase cabdal dins la millora en el tractament i conservació d’aquests fons.

El patrimoni que custodien els Ateneus és un gran fons documental, fruit de les activitats de caràcter científic, literari i artístic que han desenvolupat al llarg de la seva història, però també custodien un important conjunt d’objectes i materials que formen part de la història de les entitats i que sovint decoren sostres, passadissos, vitrines, biblioteques i sales d’actes.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.