La DT de Barcelona organitza la segona edició de ‘Camins d’Ateneus’. T’hi apuntes?

La DT de Barcelona organitza la segona edició de ‘Camins d’Ateneus’. T’hi apuntes?

Diumenge, 15 de març, tindrà lloc la segona experiència Camins d’Ateneus, després de l’èxit de la sortida de l’any passat. Camins d’Ateneus és un Itinerari a peu a través d’alguns dels ateneus més emblemàtics de Barcelona, en aquesta edició de 2020 del districte de Sant Andreu, passant per ateneus com el Centre Catòlic de Sant Andreu, La Lira o Els Catalanistes, un recorregut de 9 quilòmetres que comptarà amb una aturada molt especial al Rec Comtal.

El preu de la sortida és de 5€ més la voluntat. Els beneficis aniran al projecte ‘Rebost Solidari Sant Andreu’, i el punt de trobada són les taquilles dels trens de Sagrera, a les 8:15 h.

El recorregut, a més del rajador del rec comtal i els ateneus de la FAC de la zona, també comptarà amb aturades a La Casa de les aigües, la Finca Agrària ‘La Ponderosa’, la Casa de les Aigües de la Trinitat Vella, Sant Pacià (Lluïsos de Sant Andreu) i la fàbrica Fabra i Coats.

La caminada no té cap restricció d’assistència, i per apuntar-se només cal omplir el següent formulari, o entrar al web bit.do/caminsateneus

El termini per inscriure’s és el 9 de març.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.