Els Premis Nacionals de Cultura obren convocatòria amb una reformulació en el seu funcionament

Els Premis Nacionals de Cultura obren convocatòria amb una reformulació en el seu funcionament

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) ja ha obert el termini de presentació de candidatures per aspirar a la màxima distinció que atorga el món de la Cultura a nivell català. Per a participar d’aquesta convocatòria, les entitats o persones aspirants al Premi Nacional de Cultura poden accedir a tots els detalls des de l’espai web del CoNCA. El termini de presentació de candidatures és el 4 de maig.

Com a novetat introduïda aquest any, des d’aquesta edició i fins al 2024, el Plenari actual i jurat dels premis reconeixerà anualment cinc persones o entitats amb especial cura als criteris de gènere, a la disciplina, a la trajectòria i al territori, amb la voluntat que, quan finalitzi el seu mandat, un total de vint-i-cinc referents de la nostra cultura hagin rebut la màxima distinció cultural del país.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.