Col·labora amb l’exposició sobre la repressió franquista als ateneus

Col·labora amb l’exposició sobre la repressió franquista als ateneus

Des de la Federació d’Ateneus i el magazín La Mira, hem encetat una col·laboració que ens ha de dur a organitzar una exposició sobre la repressió franquista als ateneus durant la Guerra Civil, pel mes vinent, en el marc de l’Assemblea General Ordinària (AGO), que es celebrarà a Sant Joan Despí.

Des del magazín La Mira, la investigadora que s’encarrega de la matèria està buscant complicitats entre els ateneus per recopilar material històric que puguem fer servir per a l’exposició i el llibret que l’acompanyi. Amb alguns ateneus estem fent una crida específica en relació a alguns materials concrets, però també requerirem material genèric de context, que us animem a cercar pels vostres arxius i fer-nos saber a comunicacio@ateneus.cat, si en disposeu.

Concretament ens referim a fotografies de context o genèriques sobre l’activitat ateneística fins al final de la Segona República, per exemple: agrupacions corals; activitats de formació i educació; de socors mutus; recaptes o accions de solidaritat; participació en les campanyes per l’Estatut; celebracions de l’adveniment de la República; i, en especial, actes polítics i sectorials de dones i joves.

En cas de disposar d’algun d’aquest tipus de material, escriviu-nos, i la investigadora es posarà en contacte amb vosaltres per gestionar-ho.

1 Comment

  • Publicat fa 13/02/2020

    Victoria Almuni

    Bona tarda, al Centre Obrer de la Sénia tenim material.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.