La delegació territorial de Girona celebra una junta oberta per presentar a la nova tècnica i definir els objectius del 2020

La delegació territorial de Girona celebra una junta oberta per presentar a la nova tècnica i definir els objectius del 2020

Els membres de la junta rectora de la delegació de les comarques gironines de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) s’han trobat aquest dissabte 8 de febrer a Cadaqués per a dur a terme la primera trobada de l’any 2020. La junta s’ha fet oberta a tots els ateneus federats per donar a conèixer a la nova tècnica de la delegació Irene Caamaño i per definir els objectius d’enguany.

En primer lloc, s’ha decidit canviar la seu de la delegació de població, i passar la seva ubicació del Casino Llagosterenc a La Cate de Figueres, on actualment hi resideixen la delegada Olga Porterias i la tècnica.

Durant la junta oberta també s’ha decidit realitzar tres formacions durant tot l’any i una activitat itinerant que tindrà com a protagonista a la poesia. També s’ha començat a definir el calendari de trobades als ateneus federats, així com una ruta de visites als ateneus que encara no formen part de la FAC però han mostrat interès en rebre més informació.

La propera junta rectora es trobarà de nou el dissabte 18 d’abril.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.