Un Dia Mundial del Teatre més viu que mai

Un Dia Mundial del Teatre més viu que mai

El pròxim 27 de març és el Dia Mundial del Teatre i la FAC i la XTAC no volen deixar passar l’ocasió de celebrar-lo com cal. És per això que volem aglutinar totes les activitats que pugueu tenir previstes als ateneus, amb l’objectiu de fer-ne difusió a través d’un anunci al Punt Avui i les xarxes de la Federació.

Les activitats que pugueu programar haurien d’estar compreses entre el  23 i el 29 de març. La tipologia d’aquestes pot ser molt variada i pot incloure des de tallers a lectures de manifestos, passant per espectacles o descomptes puntuals. La qüestió és convertir el dia 27 de març en un dia especial per a tots els ateneus de la FAC i que els mitjans se’n facin ressò.

Si voleu que la FAC i la XTAC facin difusió de les activitats programades pel vostre ateneu pel Dia Mundial del Teatre, només cal que ompliu aquest formulari amb les dades que se us demanen. Teniu temps fins el dia 13 de març.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.