Consulta el darrer informe jurídic sobre la regulació administrativa d’espectacles públics i activitats recreatives

Consulta el darrer informe jurídic sobre la regulació administrativa d’espectacles públics i activitats recreatives

Des del Servei Jurídic de la FAC, posem a disposició dels ateneus el darrer informe jurídic en relació a la regulació administrativa dels espectacles públics i les activitats recreatives, que ja podeu trobar també a l’apartat ‘la informació és clau‘, on trobareu tot el recull d’informes i resums jurídics que s’han anat elaborant a la FAC sobre diversos temes.

En aquesta ocasió, es tracta el tema dels requisits i les obligacions dels establiments oberts al públic, el règim d’intervenció administrativa, les revisions i les inspeccions, i hi ha diversos models de declaració responsable de pòlissa, de declaració de compliment del decrets 112/2010, i de mides dels rètols i plaques normalitzades 2012.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.