Convocatòria de residències artístiques 2020

Convocatòria de residències artístiques 2020

Per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als nostres socis i veïns, i donar suport als creadors locals, la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) obre una convocatòria de residències artístiques als ateneus adreçada, exclusivament, als artistes professionals.

Aquestes residències permetran a les companyies tenir un espai d’assaig a un dels ateneus de la XTAC durant 3 o 4 mesos. A més, l’acord també inclou la programació d’una funció d’estrena al mateix ateneu posterior al període d’assaig. És per això, que els projectes presentats no poden haver estat estrenats prèviament.

Enguany, a diferència dels anys anteriors, la FAC i la XTAC han previst la possibilitat de concedir residències també a espectacles musicals i de dansa. Així doncs, animem a grups de teatre, música i dansa de tots els registres i gèneres haguts i per haver a prendre part d’aquesta convocatòria.

Per tal d’optar a aconseguir una residència de la FAC i la XTAC cal omplir el formulari enllaçat més a baix i enviar la documentació especificada a les bases i al mateix formulari a xtac@ateneus.cat. Les companyies poden presentar més d’una sol·licitud i tenen temps fins al 19 d’abril de 2020.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.