Ajuda’ns a completar l’Anuari 2019!

Ajuda’ns a completar l’Anuari 2019!

Un cop més, us demanem la vostra col·laboració per poder elaborar l’anuari 2019 de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

L’anuari és el document que recull les dades del moviment ateneístic per mostrar-ne la realitat i, es per aquest motiu que es imprescindible la col·laboració de TOTS els ateneus federats. Cada una de les enquestes retornades significa poder mostrar a la societat unes dades més exactes del moviment i això ens dóna més força com a col·lectiu i ens ajuda a obrir portes i poder fer propostes amb una base sòlida al darrera.

Per completar l’Anuari, i tal i com vàrem fer l’any passat, us demanem que ompliu les vostres dades a través de l’àrea d’entitats del web, abans de finals de la segona quinzena de febrer.

Tingueu en compte que us demanem dades de l’any 2019. El vostre usuari i contrasenya per entrar és el mateix que el de l’agenda i el de l’anuari enviat l’any passat. Us podeu adreçar a secretaria de la FAC per qualsevol dubte.

Tags: 2019 Anuari crm

2 Comments

  • Publicat fa 23/03/2020

    Albert Masquef Nogues

    Perdoneu que no tingueu resposta del Cercle Català de Madrid. La secretaria de l’entitat que habitualment porta el contacte amb la FAC fa mesos que està de baixa i l’altra pensava que tambè m’arribava a mi i no m’ho havia avisat . No se ni l’usuari ni la contrasenya per entrar i necessitaria que m’ho fessiu arribar a la meva adreça per poder contestar, si hi soc a temps. Aquest mati he dit al President que pensava que ho haviem fet però no es cert.

  • Publicat fa 23/03/2020

    Albert Masquef Nogues

    Em refereixo al Anuari en el comentar enviat fa un moment

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.