Aconsegueix el teu paquet de llibres ‘Ateneus, Cultura i Llibertat’!

Aconsegueix el teu paquet de llibres ‘Ateneus, Cultura i Llibertat’!

La FAC posa a disposició de totes les entitats federades paquets d’exemplars del llibre ‘Ateneus, Cultura i Llibertat’, de forma totalment gratuïta. Els paquets estan compostos de vint exemplars del mateix volum, que els podeu regalar entre els vostres associats, fer-los servir per visites d’autoritats, la Diada de Sant Jordi…

Els paquets de llibres estaran en dipòsit a la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt, i per poder-ne tenir un o més, caldrà omplir el següent formulari, i tenir en compte que s’hauran d’anar a buscar allà. El termini màxim per omplir el formulari és el 16 de febrer.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.