Núria Font, nova tècnica de la Delegació de la Ciutat de Barcelona

Núria Font, nova tècnica de la Delegació de la Ciutat de Barcelona

La Delegació de Barcelona ha renovat la plaça que fins ara ocupava Alfons Tiñena com a Tècnic que assistia a la Junta Rectora de Barcelona, i que està liderada per l’equip d’Oriol Hosta.

D’aquesta manera, la persona que exercirà de tècnica i, per tant, serà el referent de la Delegació en el contacte diari amb les entitats barcelonines serà la Núria Font, dinamitzadora cultural que prové de Lluïsos d’Horta i que té una àmplia experiència en el camp de les entitats. Font, a més, va formar part de la Junta Directiva de la Federació d’Ateneus durant els mandats presidits per Salvador Casals. La incorporació ja és efectiva des d’aquest mateix gener, i hom la podrà trobar al correu barcelona@ateneus.cat

Des de la Federació d’Ateneus li desitgem una feliç incorporació i molta sort, mentre que a l’Alfons Tiñena li traslladem el nostre agraïment per la tasca d’assistència tant a les entitats com a la pròpia delegació durant aquests anys.

1 Comment

  • Publicat fa 09/01/2020

    SALVADOR TEIS MATAVERA

    Gràcies Alfons pel teu suport, acompanyament i ajuda durant aquests anys passats. I benvinguda Núria. Desitjo tota la sort, encert i treball en la nova etapa que inicies. Una abraçada als dos.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.