Recupera el discurs del president de la FAC, Pep Morella

Recupera el discurs del president de la FAC, Pep Morella

El president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, va comparèixer ahir al Parlament de Catalunya a petició de la Comissió de Cultura del Parlament, que volia conèixer quina és la tasca de la Federació d’Ateneus envers les entitats de cultura popular del país.

El president Morella, amb una exposició clara i detallada, va fer una intervenció on va desgranar diversos aspectes organitzatius, de gestió, de serveis, de projectes i la relació amb entitats, administracions, socis i entitats, etcètera.

Recupera el discurs del president aquí en PDF

Segueix com va anar la compareixença en vídeo (a partir del minut 15)!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.