Porteu ‘La llum de la llibertat’ d’Òmnium al vostre ateneu pel dia de la Constitució

Porteu ‘La llum de la llibertat’ d’Òmnium al vostre ateneu pel dia de la Constitució

  • Òmnium Cultural emplaça els teatres de Catalunya a fer una acció reivindicativa el dia de la Constitució.

La Federació d’Ateneus de Catalunya se suma a la crida feta per Òmnium Cultural per fer arribar la lluita contra la repressió a tots els escenaris de Catalunya pel dia de la Constitució, el 6 de desembre. Per dur a terme aquesta iniciativa, Òmnium farà arribar a tots els teatres que ho vulguin una llum de neó de color groc en la qual es pot llegir la paraula ‘Llibertat’. A més, també s’enviarà una falca d’àudio que parla de la llibertat i els drets civils.

D’aquesta manera, els teatres que se sumin a l’acció hauran d’encendre el neó quan s’apaguin els llums abans de la funció del divendres 6. El neó té una mida de 78 x 22 cm i pot funcionar endollat o bé amb piles. Posteriorment, s’emetrà la falca d’àudio, que també inclourà el text per apagar els mòbils i donar inici a l’espectacle. La ‘Llum de la llibertat’ també es pot posar a sobre d’algun objecte de l’escenografia o bé als seients buits de la platea.

 

Si al vostre ateneu voleu participar amb aquest acte reivindicatiu, només cal que empleneu aquest formulari. Si ho feu, Òmnium Cultural us farà arribar entre una i cinc unitats del neó ‘Llum de la Llibertat’ de forma gratuïta. Posteriorment, us podeu quedar els llums i, si ho creieu convenient, seguir utilitzant-los.

És important que envieu el formulari abans del diumenge 1 de desembre a les 22 hores. Si teniu algun dubte, no dubteu a posar-vos en contacte amb Òmnium Cultural trucant al 93 319 80 50 o enviant un correu electrònic a info@omnium.cat.

Vivim temps excepcionals i la cultura ha de ser el centre de la cohesió social i de la lluita contra la repressió. És per això que us animem a fer-ho evident sumant-vos a aquesta acció de compromís amb els drets civils i les llibertats. Ara més que mai, cultura!

 

Llums de la llibertat a l'escenariLlums de la llibertat a platea

1 Comment

  • Publicat fa 29/11/2019

    La Cate de Figueres

    Estem interessats la llum de la llibertat, almenys dos o més , ja que tenim dues sales, moltes gràcies

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.