La nova seu d’Els Propis veu la llum

La nova seu d’Els Propis veu la llum

  • El Centre Cultural Els Propis han presentat el projecte de reforma de la seva seu al districte de Nou Barris de Barcelona.

El Centre Cultural Els Propis de Nou Barris està de celebració. Aquesta entitat amb més de 90 anys d’història ha presentat una reforma que canviarà per complet la seva seu del carrer Via Júlia. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Nou Barris Margarida Marí, la directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat Maria Àngels Blasco, el regidor de Presidència i Pressupost de l’ajuntament de Barcelona Jordi Martí i a l’exalcalde Xavier Trias.

Edifici Els Propis

Edifici nou del Centre Cultural Els Propis de Nou Barris

La reforma, que es preveu que costarà 500.000 €, serà finançada per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), la Generalitat, la Diputació de Barcelona i el CC Els Propis. Segons la junta de l’entitat, les obres començaran d’aquí poc i tindran una durada d’un any i mig. Mentre durin, traslladaran la seva activitat a altres espais del districte de Nou Barris.

El projecte portà la firma de l’arquitecte Pau Díez Oliva i convertirà la seu d’Els Propis en un espai modern, adaptat i sostenible. L’edifici tindrà una planta més que ara i la seva façana quedarà decorada amb una gran senyera de 15 metres d’alçada. Pel que fa a l’espai interior, s’augmentarà el nombre de sales, es canviarà l’orientació de l’escenari principal, es posarà un ascensor que comunicarà totes les plantes i es crearà un nou bar a la planta baixa.

Durant el procés de disseny del projecte la Federació d’Ateneus de Catalunya ha donat assessorament de tota mena a Els Propis. És per això que el seu president Edgar Collado ha agraït públicament la feina i la implicació de la FAC i la presència, en l’acte, de membres de la delegació territorial.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.