La DT de les Comarques Tarragonines renova Junta Rectora

La DT de les Comarques Tarragonines renova Junta Rectora

Aquest cap de setmana s’ha viscut una nova jornada d’eleccions a la Federació d’Ateneus. Una setmana després de la renovació de la Junta Rectora de la Delegació de les comarques Gironines, ha arribat el torn de la Delegació Territorial de les Comarques de Tarragona.

En una trobada a Vila-rodona, on els assistents també han pogut gaudir d’una visita al columbari romà del mateix municipi i també a les instal·lacions de la Cooperativa de Vila-rodona, s’ha desenvolupat el plenari que havia d’escollir els nous integrants de la junta, que ara hauran de fer el tràmit, internament, d’escollir qui ha de ser el Delegat Territorial de la zona. El nou equip que treballarà pel territori, i per continuar la feina anterior, està composat per:

Amadeu Martí Gascon (Centre d’Amics de Reus)
Josep Maria Ferran Torrent (Ateneu de Tarragona)
Ramon Sicart Batet (La Cumprativa de Llorenç del Penedès)
Josep Robert Segarra (Casal de Vila-rodona)

Un cop aprovades les quatre persones que encapçalaran la Junta Rectora de la Delegació, es va fer un torn obert de paraules on els assistents van expressar la voluntat de sumar més entitats a la Federació com una de les claus per consolidar el projecte i intentar bastir una xarxa d’activitats pròpia de la Delegació i que sigui compartida per tots els ateneus de la zona.

Val a dir que durant la mateixa jornada també es va dur a terme amb el nostre assessor Javier Gómez, una formació dedicada a les tipologies d’assegurances que han de tenir els ateneus en relació a contracte de lloguer, o les assegurances de responsabilitat civil. La formació va ser molt prolífera perquè va generar molts torns d’intervenció entre els assistents que van poder anar resolent dubtes d’entitats.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.