Convocatòria del XXVI Premi Voluntariat

Convocatòria del XXVI Premi Voluntariat

Ja està convocat el XXVI Premi Voluntariat. En aquest enllaç podeu consultar el contingut de les bases. Enguany les entitats interessades a participar podran presentar els  projectes, programes o iniciatives d’alta diversitat per a la millora de la cohesió social del territori.

Com a novetats importants en la convocatòria d’aquest any es produeixen aquests canvis:

  1. En la convocatòria d’aquest any, els projectes, programes o iniciatives a premiar s’han d’haver implementat, totalment o parcial, durant els tres anys naturals anteriors al 2019. Per tant, ja no es valoren projectes o programes que hagin de ser executats l’any vinent.
  2. Pel que fa a la documentació caldrà que ens aporteu, únicament i exclusiva:
    1. Memòria breu de presentació de l’entitat.
    2. b) Presentació del projecte, programa o iniciativa ja implementat que opta al premi
  3. Els criteris de valoració han estat reelaborats per fer-los més escaients al tarannà del Premi Voluntariat. Caldrà que els llegiu detingudament atès que seran els que s’empraran per avaluar els vostres projectes.

Per a més informació, podeu consultar el portal dels Premis.

Us recordem que el període de presentació de sol·licituds és des del 7 de novembre fins al 20 de novembre (ambdós inclosos).

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.