El Centre de Sarrià convoca la 7a edició del JovEmprèn

El Centre de Sarrià convoca la 7a edició del JovEmprèn

Ets jove i pertanys a una entitat juvenil? Des de fa set anys, el Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià, a Barcelona, finança projectes creats per entitats juvenils, amb la voluntat d’incentivar l’emprenedoria juvenil.

El Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià convoca la 7a edició del Programa JovEmprèn de foment dels valors de l’emprenedoria social, adreçat a les entitats juvenils de Barcelona. S’atorgaran 2 premis de 1.000€ i 500€ a projectes de millora o nova acció aplicable en la seva entitat, de caràcter social, comunitari, col·laboratiu o ambiental, que suposi un avenç en la implantació de nous models productius i d’organització de caràcter innovador i inclusiu.

Vols inscriure’t? Omple aquest formulari abans del 11 de novembre i participa-hi!

BASES:

La convocatòria és oberta a tots els i les joves que pertanyen a grups i entitats juvenils legalment constituïdes que presten serveis a la joventut. Aquestes han d’estar reconegudes com a tal en el Cens de la Direcció General de Joventut.

Els Premis seran atorgats a un projecte de millora o nova acció aplicable en l’entitat (de caràcter social, comunitari, col·laboratiu o ambiental) que suposi un avenç en la implantació de nous models productius i d’organització de caràcter innovador i inclusiu (que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors).

Es vol oferir a les entitats juvenils la possibilitat de desenvolupar, de manera tutoritzada, el propi Projecte o Iniciativa Social, en format de concurs.

Les inscripcions s’hauran de realitzar abans del 11 de novembre de 2019, omplint aquest Formulari d’Inscripció 

S’atorgaran dos premis en format finançament del projecte, dotats amb 1.000€ per al primer premi i 500€ per al segon premi.

Per optar-hi cal presentar abans del 15 de desembre la memòria del projecte que us farem arribar posteriorment, la qual inclou:

  • Pla de viabilitat
  • Calendari d’execució
  • Mesures per a l’avaluació dels resultats

Es valoraran els projectes que posin èmfasi en:

  • Projectes que col·laborin en la transformació social dels barris i els municipis
  • Estratègies per incloure col·lectius en situació vulnerable en els projectes i les activitats
  • Projectes que plantegin un treball en xarxa amb la resta d’agents del territori

Els grups que ho desitgin podran disposar d’un espai per a reunir-se i treballar en el nostre Centre.

L’import del premi es farà efectiu en la Gala de Lliurament dels Premis al Teatre de Sarrià, el dissabte 21 de desembre de 2019.

Posteriorment, el projecte s’haurà de dur a terme en el termini fixat en les bases (com a màxim 8 mesos després de l’adjudicació del premi).

L’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià ajudarà al desenvolupament dels projectes guanyadors, als quals se’ls oferirà, a banda d’un espai per a treballar i reunir-se, assessorament i tutories personalitzades, així com tallers formatius.

Per a més informació, podeu consultar el portal web, enviar un correu electrònic a administracio@centredesarria.cat o telefonar al Centre al 932039772.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.