La 2a Trobada Nacional d’Ateneus presenta el programa que es realitzarà en una jornada única, el 16 de novembre. Inscriu-t’hi ara!

La 2a Trobada Nacional d’Ateneus presenta el programa que es realitzarà en una jornada única, el 16 de novembre. Inscriu-t’hi ara!

La 2a Trobada Nacional d’Ateneus a Tàrrega, que s’havia de celebrar durant el mes d’octubre, i que es va aplaçar a causa de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem, es celebrarà finalment el dissabte 16 de novembre, amb un programa que es desenvoluparà durant una jornada única, i que comptarà amb la majoria d’ingredients que ja es preveien de bell antuvi.

La jornada començarà amb un esmorzar al bar de l’Ateneu de Tàrrega i acte seguit es desenvoluparan els actes protocol·laris, amb els diversos parlaments. Dins d’aquest bloc també hi tindrà cabuda la presentació de les conclusions del 6è Congrés d’Ateneus i el vídeo resum del conclau. Posteriorment, la foto de família donarà lloc a l’inici del següent bloc, que serà la visita cultural per Tàrrega.

Abans de l’hora de dinar, la comunitat ateneística desplaçada a la localitat urgellenca podrà gaudir d’un tastet del cicle ‘Nostrades’, amb la presència de tots els artistes que componen aquest cicle. Posteriorment hi haurà el dinar i finalment la projecció del documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, que posarà el punt i final a la 2a Trobada Nacional. Paral·lelament, durant la mateixa jornada de dissabte, hom podrà visitar l’exposició ‘Ateneus: Cultura i llibertat’, al vestíbul del teatre de l’Ateneu de Tàrrega.

Per inscriure’s a la trobada, cal omplir el formulari. Les entitats i les persones que ja estaven inscrites el mes d’octubre, no caldrà que es tornin a inscriure. La Federació d’Ateneus anirà contactant amb aquestes persones. El preu de la sortida és de 30€ (inclou esmorzar, dinar i activitats programades), i el termini per inscriure’s és el 8 de novembre. Des de la FAC es posaran a disposició autocars gratuïts per a desplaçar-se cap a Tàrrega i tornar després.

DESCARREGA’T EL PROGRAMA

INSCRIU-TE

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.