La Fundació Pere Tarrés obre inscripcions per al Certificat de Professionalitat de Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals

La Fundació Pere Tarrés obre inscripcions per al Certificat de Professionalitat de Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals

La Fundació Pere Tarrés ha obert les inscripcions per a les persones que vulguin obtenir el Certificat de Professionalitat de Dinamització, programació i desenvolupament d’accions culturals. El curs tindrà una durada de 400 hores i s’impartirà entre el 4 de novembre de 2019 i el 10 de març de 2020.

Les persones que s’apuntin rebran una formació en dinamitzar, programar i desenvolupar planificacions, programacions i accions culturals en espais i organitzacions dedicades a la creació i al consum cultural seleccionant i organitzant infraestructures, assignant funcions als col·laboradors al seu càrrec, dinamitzant projectes culturals, establint accions vinculades a les estratègies de mercat i implicant a xarxes associatives culturals.

La formació serà a la seu de la Fundació Pere Tarrés, al carrer Carolines, 10, de Barcelona, i és ideal per a tots aquells tècnics d’ateneus que treballen en programació cultural. Cal fer les inscripcions en línia, i el curs està 100% subvencionat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.