‘Ateneus X Cultura’, una iniciativa ateneística i de l’ICUB per potenciar tallers de cultura popular

‘Ateneus X Cultura’, una iniciativa ateneística i de l’ICUB per potenciar tallers de cultura popular

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), ha encetat una iniciativa que sota el títol ‘Ateneus X Cultura’ busca potenciar els tradicionals tallers de cultura popular. Aquesta iniciativa tindrà el concert de diversos ateneus en dues disciplines: Pessebrisme i Construcció de Capgrossos.

La iniciativa, que se circumscriu a la ciutat de Barcelona, compta amb l’Ateneu Barcelonès, el Centre Moral i Cultural del Poblenou i el Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià per impulsar els tallers de pessebrisme, mentre que el de construcció de capgrossos està impulsat pels Lluïsos d’Horta, a més de l’Orfeó Martinenc i l’Ateneu del Clot.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.