REPRESENTA’T: eleccions a la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona

REPRESENTA’T: eleccions a la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Girona

La Delegació Territorial de Girona prepara eleccions per renovar la seva Junta Rectora aquesta tardor. Per fer-ho només cal que qui vulgui formar part d’aquesta Junta Rectora, sigui soci d’un ateneu de la delegació, i presenti la seva candidatura a comarquesdegirona@ateneus.cat, on li faran arribar quina és la butlleta que ha d’omplir abans del 21 de setembre de 2019.

És molt important que en aquest procés hi participin contra més ateneus millor, perquè si la junta té una representació àmplia pel que fa a número d’ateneus, voldrà dir que una majoria del territori tindrà a prop un membre d’aquesta junta, que podrà ajudar a fer sentir la veu de les entitats més properes i implicar-les en el projecte que la Delegació Territorial sigui aquella Federació d’Ateneus de quilòmetre zero. T’hi animes? REPRESENTA’T!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.