Salvador Casals, nomenat nou membre del Plenari del CONCA

Salvador Casals, nomenat nou membre del Plenari del CONCA

L’expresident de la FAC, Salvador Casals, ha estat nomenat membre del Plenari del CoNCA, que s’ha renovat fa uns dies, aprofitant l’avinentesa de l’entrega dels Premis Nacionals de Cultura.

El Parlament va aprovar el passat dimecres 10 de juliol renovar els set membres del plenari que dirigeix el Consell Nacional de Cultura i de les Arts (CoNCA) amb 74 vots a favor, 2 en contra, 45 abstencions i 5 diputats que, malgrat estar presents en el ple, no van votat.

Els escollits que acompanyaran a Salvador Casals per formar part del plenari són els escriptors Jordi Font i Vinyet Panyella; la gestora cultural Margarida Troguet i Núria Iceta; el director d’orquestra Edmon Colomer, i la productora cinematogràfica Míriam Porté.

Amb aquesta renovació acaba el mandat de l’actual plenari, presidit per Carles Duarte i integrat per David Albet, Mercè Gisbert, Pilar Parcerisas i Isona Passola -també hi havia dues cadires buides-, tots amb el mandat caducat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.