El 10 de novembre finalitza el termini per presentar propostes als Premis Ateneus

El 10 de novembre finalitza el termini per presentar propostes als Premis Ateneus

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el diumenge 10 de novembre de 2019, a les 24 hores. Només s’acceptaran les candidatures trameses via web que hagin estat presentades dins d’aquest període i que s’ajustin als requeriments previstos al formulari de presentació disponible al web ateneus.cat/premis. Només es podrà presentar una candidatura per categoria. Respecte a les imatges extra que es requereixen al formulari, caldrà adjuntar-les per separat en un correu electrònic a premis@ateneus.cat

El veredicte el decidiran els membres d’un jurat triat per la Federació d’Ateneus, el Departament de Treball, i el Departament de Cultura. Les distincions seran per als tres primers classificats de cada categoria i els criteris de valoració giraran a l’entorn de la implicació de cada projecte de col·lectius i persones, l’interès cultural, el grau de difusió, l’impacte social, la promoció de la llengua catalana i l’arrelament al territori.

La gala se celebrarà el durant el mes de desembre a Barcelona (que concretarem properament), on es coneixeran els guardonats, segons el veredicte final del jurat. El lloc i el programa de la cerimònia s’anunciaran amb suficient antelació al web de la FAC.

Consulta la documentació relacionada, i inscriu-te:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.