Activa l’Agenda d’Esdeveniments de la teva entitat al nostre web!

Activa l’Agenda d’Esdeveniments de la teva entitat al nostre web!

Les entitats federades ja teniu l’accés a l’agenda de la FAC, després de la implementació del nou web. A partir d’ara, per a introduir esdeveniments a la nostra agenda, caldrà que ho feu mitjançant l’accés a la base de dades que s’enllaça a través de l’Àrea d’Entitats, a la part superior dreta del nostre portal.

De fet, l’accés és el mateix que vau fer servir per entrar a l’Anuari, i també s’hi pot enllaçar directament aquí: https://ateneus.sinergiacrm.org. Les claus d’accés a aquesta nova plataforma les hem fet arribar per correu electrònic, conjuntament amb un petit manual que us podeu descarregar aquí. Per qualsevol dubte us podeu adreçar a Secretaria de la FAC.

És molt important que utilitzeu la base de dades que us proporcionem per posar els esdeveniments d’agenda, i donar més visibilitat a la vostra entitat, però també a totes les entitats com a conjunt.

Tags: Agenda

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.