Anima’t a utilitzar el servei del Projecte Jove!

Anima’t a utilitzar el servei del Projecte Jove!

El Projecte Jove, impulsat per la Federació d’Ateneus de Catalunya pretén millorar, fomentar i consolidar la participació i la implicació de joves en les accions i activitats que es duen a terme a les entitats federades d’arreu del territori, amb el suport d’un tècnic especialitzat en dinamització juvenil.

L’objectiu que busca aquest projecte és el d’acostar persones joves de l’entorn de les entitats (ciutats, pobles i/o barris), perquè aquests esdevinguin un grup actiu dins dels ateneus, duent a terme una activitat que puguin escollir ells i elles col·lectivament durant el procés del Projecte.

Quin cost té el Projecte Jove?

Per l’entitat té cost 0. Per la FAC el cost aproximat és de 4.000€ per entitat. Es pot dur a terme gràcies a ser un projecte subvencionat per la Generalitat de Catalunya i La Fundació la Caixa.

Descarrega’t la fitxa a la secció de Projectes del web

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.