La FAC estrenarà el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’ el 16 de setembre en un acte amb la consellera de Cultura

La FAC estrenarà el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’ el 16 de setembre en un acte amb la consellera de Cultura

La Federació d’Ateneus de Catalunya rebrà el proper 16 de setembre el reconeixement de la Generalitat de Catalunya, per la seva aportacio al món de la cultura i la cultura popular a través de les gairebé 180 entitats federades per tot Catalunya.

Durant aquest acte es presentarà l’eina per mesurar l’impacte social als ateneus. L’acte estarà presidit per l’Honorable consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga i clourà amb un aperitiu i una cova de cava pels assistents.

Ateneus: Llavors de llibertat

L’acte, que se celebrarà a la Filmoteca de Catalunya, servirà per presentar oficialment també el documental ‘Ateneus: Llavor de llibertat’; una producció de la FAC i Nosotros Films, que fa un recorregut per la història dels ateneus a través de cinc etapes ben marcades (l’inici, el creixement, la politització, la repressió i reorganització i la recuperació, la crisi i la reinvenció), amb els testimonis d’algunes persones rellevants del món ateneístic.

El director del documental, Sergi Sandúa, serà l’encarregat de presentar el documental, que es projectarà tot just després d’un breu parlament del president de la FAC, Pep Morella. El documental es podrà tornar a veure el 18 d’octubre de 2019 en el marc de la 2a Trobada Nacional, a Tàrrega.

3 Comments

 • Publicat fa 15/07/2019

  Lluís Sáiz Antón

  Assistència de dos persones a la presentació del documental: ” Ateneus: llavor de llibertat”.

 • Publicat fa 22/07/2019

  Lluís Sáiz Antón

  Voldriem dos entrades per a la presentació del vídeo.

 • Publicat fa 16/09/2019

  Maria Dolors Portús Vinyeta

  M’agradaria.assistir a l’acte

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.