La FAC fa un petit tast de la producció per la nova temporada en el Dia de la Música

La FAC fa un petit tast de la producció per la nova temporada en el Dia de la Música

L’Orfeó Lleidatà ha estat l’escenari de la celebració del Dia de la Música d’enguany, que ha comptat amb la presència del president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, i el director-gerent de l’Acadèmia de la Música, Manel Montañés, amb la col·laboració de la XTAC i la Fundació Orfeó Lleidatà, que havia preparat un acte amb molta cura.

L’acte ha servit per veure l’espectacle de producció pròpia que ara mateix està en cartellera, Octubre. Cançons per la llibertat, d’A Grup Vocal, però també per fer un petit tast del que serà la producciód e l’any vinent, ‘Una Altra Estrena’, del grup SUS4. Durant l’acte s’ha fet lectura del manifest conjunt, aquest any a càrrec de Montserrat Morera, del Centre Cultural de Sant Vicenç de Sarrià i s’ha pogut gaudir de la ‘Big Band de l’Orfeó Lleidatà.

Amb la celebració d’aquest acte a Lleida, la Federació d’Ateneus busca donar una territorialitat a totes les iniciatives en les qual participa, donada la cobertura territorial de les entitats que en formen part. Enguany, les terres de Ponent també seran l’escenari de la 2a Trobada Nacional, passat l’estiu.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.